Over ons

Visumbureau-Limburg is al ruim 20 jaar gevestigd in Limburg. In 2000 begonnen we met aanvragen van zakelijke visa bij ambassades en consulaten in Nederland en België. In de loop van de tijd breidden we uit met toeristen visa, visa voor overwinteraars in Indonesië en Thailand en studentenvisa. Momenteel introduceren steeds meer landen e-visa. Ook hiervoor hebben we de expertise in huis.
Daarnaast nemen we voor onze klanten graag legalisaties voor tal van landen uit handen.
auto visum bureau
Limburg landschap
We zijn een klein bedrijf, maar groot in snelheid van afhandeling en betrouwbaarheid met zeer korte lijnen en een snelle telefonische- en e-mail bereikbaarheid. We zijn er trots op dat we verschillende grote Limburgse bedrijven al vele jaren tot onze klanten mogen rekenen. Verder tal van reisbureaus en individuele reizigers die ons weten te vinden voor advies en afhandeling van hun visa of legalisaties.

We proberen om de verschillende aanvragen te bundelen om concurrerende tarieven te kunnen hanteren. Bij spoedaanvragen gaan we zo spoedig mogelijk naar consulaat of ambassade. Dit wordt met u vooraf besproken.