Tarieven

Kosten visa

1. € 35,00 p.p. excl. BTW en leges, ambassade/consulaat in Den Haag.
€ 45,00 p.p. excl. BTW en leges, ambassade/consulaat buiten Den Haag.
€ 70,00 p.p. excl. BTW en leges, ambassade/consulaat in Brussel. Er moet dan minimaal 2 weken tijd beschikbaar zijn buiten de verwerkingstijd van de ambassade.

Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd binnen 50 kilometer van Wijnandsrade voor € 25,00 excl. BTW per visumaanvraag.  Bij gezamenlijke visumaanvraag van 2 tot 10 personen worden bescheiden door ons opgehaald en bezorgd op één adres voor € 50,00 excl. BTW.

2. Spoedservice € 250,00 voor maximaal 2 personen excl. BTW, leges en evt. (spoed)kosten die aan de ambassade moeten worden betaald voor spoedvisa bij gezamenlijke aanlevering en dezelfde ambassade/consulaat in Nederland. Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd op hetzelfde adres, binnen 50 kilometer van Wijnandsrade.  Neem contact met ons op voor verdere informatie.
3. Spoedservice € 300,00 voor maximaal 2 personen excl. BTW, leges en evt. (spoed)kosten die aan de ambassade moeten worden betaald voor spoedvisa bij gezamenlijke aanlevering en dezelfde ambassade/consulaat in België. Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd binnen 50 kilometer van Wijnandsrade. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Voor spoedservice zelfde dag geldt een opslag van 50% op het spoedservice tarief. Deze service is alleen mogelijk voor visumaanvragen China en Rusland. De meeste overige ambassades/consulaten sluiten te vroeg om de aanvraag nog dezelfde dag te kunnen doen.

Vraagt u ophaalservice aan vóór 12.00 uur, dan worden de bescheiden, in principe, de zelfde dag opgehaald voor 17.00 uur. Vraagt u ophaalservice aan na 12.00 uur, dan worden de bescheiden, in principe, de volgende dag opgehaald.

Na ophalen van de papieren gaan we zodra mogelijk naar de ambassade/consulaat en halen het visum zo spoedig mogelijk weer op en leveren het bij u af. De spoedprocedure is per ambassade verschillend. Visumbureau Limburg betaalt de leges vooruit en stuurt vervolgens een factuur met de bemiddelingskosten en leges. Kosten toeristenvisa en groepen in overleg.

Voor betalingen via PayPal (paypal@visumbureau-limburg.nl)/creditcard geldt een toeslag van 3,5%.