Tarieven bemiddeling

Wij hanteren op dit moment in corona tijd vrijwel alleen spoed tarief voor uw visumaanvraag. D.w.z. € 300,00 p.p. excl. BTW en exclusief leges. We begeleiden hiervoor het hele proces met een zeer hoge graad van dienstverlening voor alle mogelijke aanvragen in Den Haag, Amsterdam of Brussel. Een aanspreekpunt en persoonlijke begeleiding van a tot z afgehandeld in een zo snel mogelijk tijdsbestek.

Alleen als er voldoende tijd is (minimaal een maand voor vertrek) en de visumaanvraag compleet aangeleverd wordt en dat de kans op afgifte van een visum aanneembaar is, hanteren we voor bemiddeling in Den Haag € 72,50 excl. BTW per aanvraag en voor Amsterdam en Brussel € 100,00 p.p. excl. BTW.

Wij hanteren de volgende tarieven voor uw legalisatieaanvraag bij normale procedure:

Legalisatieaanvraag € 42,50 excl. BTW per te bezoeken instantie zoals Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS, Ministerie van Buitenlandse Zaken, notaris of rechtbank of ambassade/consulaat in Den Haag tot maximaal 5 documenten per keer voor een bemiddelingstarief van € 42,50 per instantie. Indien de ambassade zich in Amsterdam of Brussel bevindt, volgt er voor deze laatste stap een toeslag van € 30,00 excl. BTW.

Voor spoedaanvragen bij legalisaties rekenen wij € 300,00 excl. BTW per set documenten (maximaal 5 documenten tegelijk aangeleverd voor dezelfde ambassade) voor de gehele legalisatie keten.

De leges worden vooruitbetaald en zonder opslagkosten vermeld op de factuur.