Wanneer u bij ons een visum aanvraagt, betekent dit dat wij voor u naar het consulaat in Den Haag of Brussel reizen. Nooit meer in de rij, wachten doen wij!

Na overleg (bij voorkeur via e-mail info@visumbureau-limburg.nl of tel. +31 45 524 54 98) nemen we met u door wat u nodig heeft en hoe lang de aanvraag naar verwachting zal duren. Eventueel zorgt u dat de visumbenodigdheden na het maken van een afspraak bij ons aangeleverd worden in Wijnandsrade.

LET OP
Controleer altijd of uw paspoort (zonder hoesjes of omslagen) nog lang genoeg geldig is en of er in uw paspoort nog genoeg lege pagina’s zitten. Houd voor alle zekerheid twee lege pagina’s naast elkaar per visum aan.
Gebruik als pasfoto échte foto’s, liefst met lichte achtergrond en nooit fotokopieën.

Waar wil je naartoe?

Heeft u een visa nodig voor een van de onderstaande landen? Klik dan verder voor meer informatie. Voor overige landen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waar wil je naartoe?

Heeft u een visa nodig? Kijk dan in het menu voor het land. Staat het land er niet tussen neem dan contact met ons op.

Een visum aanvragen in 3 stappen

Ophaalservice

Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd binnen 50 kilometer van Wijnandsrade voor €25,- excl. BTW per visumaanvraag. Bij gezamenlijke visumaanvraag van 2 tot 10 personen worden bescheiden door ons opgehaald en bezorgd op één adres voor €50,- excl. BTW.
Vraagt u ophaalservice aan vóór 12.00 uur, dan worden de bescheiden, in principe, de zelfde dag opgehaald voor 17.00 uur. Vraagt u ophaalservice aan na 12.00 uur, dan worden de bescheiden, in principe, de volgende dag opgehaald.
Na ophalen van de papieren gaan we zodra mogelijk naar de ambassade/consulaat en halen het visum zo spoedig mogelijk weer op en leveren het bij u af. De spoedprocedure is per ambassade verschillend. Visumbureau Limburg betaalt de leges vooruit en stuurt vervolgens een factuur met de bemiddelingskosten en leges. Kosten toeristenvisa en groepen in overleg.

Spoedservice

Spoedservice voor een visumaanvraag in Nederland kost €250,- voor maximaal 2 personen excl. BTW, leges en evt. (spoed)kosten die aan de ambassade moeten worden betaald voor spoedvisa bij gezamenlijke aanlevering en dezelfde ambassade/consulaat in Nederland. Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd op hetzelfde adres, binnen 50 kilometer van Wijnandsrade. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Spoedservice voor een visumaanvraag in België kost €300,- voor maximaal 2 personen excl. BTW, leges en evt. (spoed)kosten die aan de ambassade moeten worden betaald voor spoedvisa bij gezamenlijke aanlevering en dezelfde ambassade/consulaat in België. Paspoort en benodigde bescheiden worden door ons opgehaald en bezorgd binnen 50 kilometer van Wijnandsrade. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Voor spoedservice zelfde dag geldt een opslag van 50% op het spoedservice tarief. Deze service is alleen mogelijk voor visumaanvragen China en Rusland. De meeste overige ambassades / consulaten sluiten te vroeg om de aanvraag nog dezelfde dag te kunnen doen.