Visum China

Om naar China te reizen zijn er veel verschillende soorten visa mogelijk. Hieronder ziet u een selectie van de mogelijke visa. U kiest altijd het hoofddoel van de reis. (zakelijk, toeristisch, familie, werk, studie)
Wanneer wij van u het opdrachtformulier, samen met de vereiste documenten, hebben ontvangen kunnen wij voor u aan de slag. Wij controleren of alles compleet en correct is ingevuld. 
Vervolgens kunt u inreizen voor het verstrijken van de vervaldatum van het visum (date of expiry) en mag u blijven voor de periode die op het visum vermeld staat (30 dagen). Op een noodpaspoort kan voor China helaas geen visum afgegeven worden.

Toeristisch

Zakelijk

Werk / Stage in China (Z-Visum)

Studeren in China

Studiereis / Uitwisseling

Familiebezoek aan persoon met werk- of studievisum

Familiebezoek aan Chinees staatsburger of persoon met verblijfsvergunning

Transit

LET OP!

Hong Kong en Macau behoren voor wat betreft visa niet bij de rest van China. Elke grensoverschrijding van Hong Kong naar China kost een entry; voor Amsterdam – Beijing – Hong Kong – Beijing – Amsterdam is dus een dubbel entry visum nodig.


EXTRA: Ophaalservice

EXTRA: Spoedservice


Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Klik hier om contact met ons op te nemen!