Visum Indonesië

Voor een visumaanvraag voor Indonesië dient een afspraak gemaakt te worden. Dit kan twee tot drie weken duren. Daarna duurt de behandeling 5 werkdagen. Visa voor verblijf minder dan 30 dagen zijn alleen aan de grens verkrijgbaar.

Wanneer wij van u het opdrachtformulier binnen hebben, kunnen wij aan de slag. We hebben daarvoor de documenten nodig die hieronder per visum genoemd worden. Wij controleren of alles compleet en correct is ingevuld. Wanneer alles voldoet aan alle eisen, gaat het de volgende ochtend met de koerier mee naar het consulaat in Den Haag.

Multiple entry-visa worden pas verstrekt na vele eerdere single entry-visa te hebben aangevraagd of indien de sponsor in Indonesië dit via het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Jakarta regelt. Dan is één single entry voldoende.

Toeristisch

Socio-cultureel visum

Zakelijk

LET OP!

Wilt u dat wij het formulier invullen? Dan rekenen wij daar voor € 15,,- voor, mits we de invulgegevens tijdig ontvangen.


EXTRA: Ophaalservice

EXTRA: Spoedservice


Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Klik hier om contact met ons op te nemen!